وی که خود در این محفل نورانی حضور داشته بود، با بیان این که رهنمودهای مقام معظم رهبری در طی سالهای مختلف برای شعرا در نیمه ماه رمضان بسیار راهگشاست، گفت: نکته ای که ایشان به طور خاص در این جلسه مطرح کردند، حول بحث شعر حکمی و جایگاه حکمت در ادبیات فارسی بود.
حجت الاسلام زمانی افزود: در همین رابطه معظم له از شعرا خواستند که به این مساله به شکل جدی بپردازند وشعرشان واجد عنصر حکمت بوده، بازتاب اخلاقی و پندی داشته باشد و درواقع شعرشان بتواند ادبیات تعلیمی ما را بیش از پیش رشد دهد.
وی همچنین بیان داشت: نکته دیگر مدنظر حضرت آقا درباره ادبیات کودک و نوجوان بود که فرمودند نیاز است که در عرصه کودک و نوجوان به شکل جدی تعریف کار کنیم و حکمتی که متناسب با روح کودک و نوجوان است ،در عرصه شعر بیاوریم تا بتوانیم در جامعه رشد ایجاد کنیم.
این شاعر حوزوی خاطرنشان کرد: در واقع تاکید معظم له ناظر به این مطلب است که شعر را به عنوان یک سرمایه عظیم و یک ثروت، باید پاس بداریم و از آن بهره مند باشیم، چرا که ادبیات می تواند نقش عمده ای در تحولات جامعه و رشد ارزش های جامعه ایفا کند.
وی در ادامه گفت: در هر صورت، جلسه حال وهوای بسیار خوبی داشت، صمیمیت حاکم بر جلسه حقیقتاً بسیار زیبا و مثال زدنی بود .
این شاعر اهل بیت(ع) همچنین با اشاره به حضور شاعرانی از کشورهای هند، افغانستان و تاجیکستان در این جلسه اظهار داشت: در این جلسه شاعران کتابهایی که نوشته بودند و یا اشعارشان را به رهبری تقدیم کردند.